Mogelijkheden en contact met Marijke van Eijkeren

De foto's op deze site en uit mijn archief zijn te koop voor verschillende doeleinden: kunst aan de muur, een unieke kaart, een folder en voor bijvoorbeeld redactiedoeleinden.

Foto's van landschap en natuur zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld de inrichting van een hotel, horeca, ziekenhuis, huisartsenpost, een zorgcentrum, verpleeghuis of kantoor. Denk daarbij niet alleen aan foto's afgedrukt op verschillende materialen, maar ook aan fotobehang. Onderzoek heeft uitgewezen dat alleen al het kijken naar groen stressverlagend is, de genezing bevordert en creatiever maakt.

Bij Werk Aan de Muur kunt u foto's rechtstreeks bestellen op verschillende materialen. Foto's voor redactiedoeleinden zijn te vinden op de Nationale Beeldbank.

Voor exclusieve fine art afdrukken in beperkte oplage, fotografie in opdracht, kortingsmogelijkheden bij grotere bestellingen, speciale wensen of vragen neem contact op met:

Marijke van Eijkeren
Gaffelveld 75
3993 RE Houten
Τ 0306377342/ 0613311574
Ε info @ nederlandhetlandschap .nl
KvK 30242091

www.nederlandhetlandschap.nl/ www.mvetekstenbeeld.nl

Voor mijn administratie verwerk ik klantgegevens. Hoe en welke dat zijn kunt u lezen in de privacyverklaring.Aangesloten bij de DuPho (Dutch Professional Photographers)

  © Marijke van Eijkeren - Het is niet toegestaan om foto's op wat voor wijze dan ook over te nemen zonder toestemming                     Marijke van Eijkeren - Het is niet toegestaan om foto's op wat voor wijze dan ook over te nemen zonder toestemming